BEMUTATKOZÁS

Köszöntjük Kedves Látogatónk!

 

Tóth Tamás tulajdonos, 2010-től egyéni vállalkozó.  A családi hagyományt folytatja a vendéglátás területén a Pácin központjában található Rózsakert Vendégház üzemeltetésével.

Korábban szintén dolgozott vendéglátó-kereskedelmi egységben Sátoraljaújhelyben és besegített a szülői vállalkozásba. Így nem véletlen, hogy a falusi vendéglátáshoz oly fontos tulajdonságokkal (vendégszeretet, türelem, alkalmazkodóképesség, precizitás)rendelkezik. Mint kétgyermekes édesapa tudja, hogy mire van szüksége egy pihenni vágyó családnak.

Az igényesen és modern módon elkészült épület ezelőtt ötven éven át adott helyet a kis bodrogközi falu helyi korcsmájának. A régi épület megújulva és akadálymentesítve várja vendégeit az év minden szakában.

3 szobájában fenyőfából készült fabútoraival, hangulatos étkezőjével és nappalijával, főzőkonyhájával, különálló fürdőszobáival kellemes, igényes elhelyezést tud biztosítani egyének, párok és baráti társaságok számára is 6 főig.

A Vendégházban két különálló mozgáskorlátozott fürdő is található.

A parkírozási lehetőség a Vendégház zárt udvarán biztosított. A szabadtéri kikapcsolódást szolgálja a ház végében lévő filagória, valamint a hozzá kapcsolódó sütési, grillezési lehetőség.

Kellemes, csendes és tiszta falusi környezetben, jó szívvel várjuk Kedves Vendégeinket!

 

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Falusi vendégasztal, saját termékek értékesítése; pácini Karcsa-tón horgászati lehetőség saját stéggel, ugyanitt csónakázás;lovaglás, íjászat a közeli Berzsenyfaluban; kerékpártúra a tiszai-tározó töltésén kerékpárúton.

 

unnamed (2) 20150205_164223 20150205_164206 20150205_164140 unnamed unnamed (1) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (8) unnamed (9) TÓTH-leaderes_DIT_NETRE_ok unnamed